RENAULT NORDE / Jaunumi

Jaunumi

Arhīvs: 2024 2023 2022 2021 2020

  • JAUNAIS RENAULT CAPTUR – B SEGMENTA AUTOMOBILIS DZĪVOŠANAI

    JAUNAIS RENAULT CAPTUR – B SEGMENTA AUTOMOBILIS DZĪVOŠANAI

    Captur ir B segmenta “automobilis dzīvošanai”. Tas ir daudzpusīgs, un tam piemīt daudz talantu – vienlaikus kompakts no ārpuses (4,23 m) un plašs iekšpusē, modulārs, lai pielāgotos klientu vajadzībām gan mājās, gan pilsētā, gan brīvā dabā. Klientiem patīk augstā vadītāja sēdvieta, kas ļauj ērti iekāpt automobilī un labi pārskatīt ceļu. Visas šīs īpašības izskaidro šī automobiļa panākumus – kopš tā izlaišanas pirms desmit gadiem pārdoti vairāk nekā divi miljoni automobiļu 90 valstīs visā pasaulē.

    Uzzināt vairāk

  • RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC: POPKULTŪRAS IKONA

    RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC: POPKULTŪRAS IKONA

    Fenomenāls auto – avangardisks, daudzpusīgs un ekonomisks – Renault 5 savā laikā spēja atbalstīt miljoniem ģimeņu, pārvarot sava laika izaicinājumus: naftas krīzi, lietošanas veidu izmaiņas vai pat otrās automašīnas ienākšanu foajē. . Uzticoties šim savvaļas modernitātes mantojumam, Renault 5 E-Tech electric drosmīgi reaģē uz sava laika sabiedrības un vides izaicinājumiem – prātīgumu, ilgtspējību, samazinātu oglekļa emisiju.

    Uzzināt vairāk

  • Renault Scenic E-Tech Electric Eiropas žūrija piešķīrusi Gada auto 2024

    Renault Scenic E-Tech Electric Eiropas žūrija piešķīrusi Gada auto 2024

    Scenic E-Tech electric saņēma Eiropas žūrijas balvu kā Gada auto 2024. Tas ir septītais Renault automobilis, kas atzīts par "Gada auto".

    Uzzināt vairāk