Renault Scenic E-Tech Electric Eiropas žūrija piešķīrusi Gada auto 2024 / RENAULT NORDE / Jaunumi

Renault Scenic E-Tech Electric Eiropas žūrija piešķīrusi Gada auto 2024

Kompakts un viegls pilsētas ceļiem, ar tehnoloģijām un komfortu gariem braucieniem, Scenic E-Tech elektriskā lepojas ar līdz 625 km (WLTP) darbības rādiusu.

Scenic E-Tech Electric ir atzīts par 2024. gada auto. Rezultāti tika paziņoti ceremonijā Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē (Šveice) pirmdien, 26. februārī.

Pēc pirmās balsošanas kārtas pagājušā gada novembrī Scenic tika izvēlēts par vienu no septiņiem finālistiem: BMW 5. sērija, BYD Seal, Kia EV9, Peugeot E-3008/3008, Renault Scenic, Toyota C-HR un Volvo EX30.

Trofejas ieguvēju izvēlējās žūrija, kurā bija 58 autožurnālisti no 22 valstīm. Pirmajā vietā ar 329 punktiem ierindojās Scenic.

PIRMAIS ILGTSPĒJĪGĀK IZSTRĀDĀTS

PILNĪGI ELEKTRISKĀS ĢIMENES AUTOMAŠĪNAS

• Pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, kas izstrādāts uz vidējas AmpR platformas (agrāk CMF-EV), Scenic E-Tech electric ir paredzēts strādājošiem cilvēkiem, kuri meklē daudzpusību. Nulles emisijas, veikls, viegls (1890 kg) un kompakts (4,47 m garš), Scenic ir savā elementā uz pilsētas ceļiem. Gariem braucieniem Scenic lepojas ar līdz 625 km darbības rādiusu (WLTP), komfortu, plašu salonu un ar tehnoloģijām uzlabotu braukšanas prieku.

• Scenic E-Tech Electric sākuma līmeņa cena ir mazāka par 40 000 eiro ar piekļuvi valdības subsīdijām valstīs, kurās darbojas stimulu shēmas. Pasūtījumi jau ir atvērti, un jau pavisam drīz pirmie spēkrati nonāks Renault tīklā.