JAUNAIS RENAULT CAPTUR – B SEGMENTA AUTOMOBILIS DZĪVOŠANAI / RENAULT NORDE / Jaunumi

JAUNAIS RENAULT CAPTUR – B SEGMENTA AUTOMOBILIS DZĪVOŠANAI

Jaunajā Captur izmantota jaunā dizainavaloda, kuras aizsācējs ir Žils Vidāls (Gilles Vidal), Renault dizainanodaļas vadītājs. Jaunās valodas gaismas un materiālu saspēle ar nospriegotajāmlīnijām un precīzajām detaļām rada stilīgāku un dinamiskāku iespaidu. Jaunāpriekšdaļa piešķir jaunajam Captur ekskluzīvāku izskatu.

Jaunais Renault Captur turpinās veidotpilsētas SUV standartu, jo to tirgus veido pusi no visa pārdošanas apjoma Bsegmentā, kurš veido 30 % no kopējā tirgus. Jaunais Captur saglabāsavu daudzpusīgumu, virsbūves krāsojumu divos toņos un plašo interjeru, kā arīatjautīgo augsto tehnoloģiju aprīkojuma klāstu. Papildus šīm īpašībām, kurukopums veido tā būtību, jaunās paaudzes Captur iegūst virkni jaunufunkciju. Tā stils gan iekšpusē, gan ārpusē kļuvis izteiksmīgāks, piešķirotunikālu elegances un sportiskuma iespaidu ar jauno Esprit Alpineaprīkojuma versiju. Salonam ir jauni sēdekļu pārklāji un jauni ekrāni vadībaspanelī. Atkarībā no versijas pieejama OpenR Link multivides sistēma ariebūvētu Google, kas nodrošina pašas labākās borta tehnoloģijas ar AndroidAutomotive 12 – pirmo reizi pasaulē B segmentam. Pilnīgi jaunā elektroniskāarhitektūra gādā par sevišķu drošību ar virkni jaunākās paaudzes braukšanasatbalsta sistēmām, ieskaitot prognozējošo hibrīdās braukšanas funkciju un ActiveDriver Assist otrā līmeņa autonomajai braukšanai.

Atkarībā no pārdošanas valsts jaunais RenaultCaptur būs pieejams ar piecu dzinēju klāstu, tostarp 145 ZS E-Tech fullhybrid variantu, kuru jau izvēlējušies vairāk nekā 41 % klientuFrancijā. Lielāku baudījumu pie stūres un dinamiskāku braucienu nodrošinapārstrādātā ritošā daļa un no jauna kalibrētais stūres pastiprinātājs. Atkarībāno versijas Extended Grip sistēma optimizē saķeri jebkādos braukšanasapstākļos.

"Pirms vairāk nekā 10 gadiem Renaultatteicās no B segmenta kodeksa, piešķirot Captur “automobiļa dzīvošanai”būtību. Šī vīzija ir īstenojusies ar maksimālu komfortu – augsta vadītājasēdvieta, dzīvošanai piemērots interjers, kuru var pielāgot vadītāja unpasažieru dzīvesveidam. Tas viss, saglabājot kompaktumu – 4,23 m. Capturturpina gūt panākumus (pārdoti vairāk nekā divi miljoni automobiļu) un izceļaspūlī. Ar jauno, pašpārliecinātāko dizainu, E-Tech full hybrid dzinēju unOpenR Link ar iekļauto Google tas vēl vairāk atbilst savamlaikam. Tās visas ir noderīgas tehnoloģijas, un mūsu klienti tās slavē," - FabrissKambolivs (Fabrice Cambolive), Renault zīmola izpilddirektors.

JaunoRenault Captur joprojām ražo Valjadolidas (Valladolid) rūpnīcā, Spānijā.