RENAULT SYMBIOZ – JAUNA ĒRA “AUTOMOBIĻU DZĪVOŠANAI” SAIMĒ / RENAULT NORDE / Jaunumi

RENAULT SYMBIOZ – JAUNA ĒRA “AUTOMOBIĻU DZĪVOŠANAI” SAIMĒ

Symbioz ir daudzpusīgs automobilis, kurā iekļautas labākās Renault C segmenta tehnoloģijas, nodrošinot kompaktum un plašumu, lai apmierinātu ikviena vajadzības.

Patiess “automobilis dzīvošanai” – Renault16 tika veidots tā, lai izceltos starp konkurentiem. Iznākot 1965. gadā, pirmajam bija jauns virsbūves veids ar hečbekiem raksturīgo piekļuvi bagāžas nodalījumam. Renault 16 bija daudzpusīgāks par saviem laika biedriem, un tā sēdekli varēja noregulēt “brīvdienu ceļojuma” pozīcijā. Tas bija piemērots ģimenēm, kuras meklēja savam dzīvesveidam atbilstošu automobili, vienlaikus ejot līdzi straujajām pārmaiņām sabiedrībā.

Kopš tā laika Renault ir turpinājis veidot novatoriskus ģimenes automobiļus, kas notver sava laikmeta vēsmas. Tā tas bija 1980. gadā ar Espace – automobili, kurš aizsāka revolūciju ar novatorisko vienotas telpas dizainu un modulāru izkārtojumu. Pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados Renault to atkārtoja ar Scénic – pirmo kompakto, daudzfunkcionālo pasažieru automobili. Scénic tika veidots tā, lai gādātu par pasažieru labsajūtu.

Symbioz savā būtībā ir tāds pats. Tā bagāžas nodalījumu un pasažieru salonu var pielāgot ģimenes vajadzībām, izmantojot noderīgas tehnoloģijas, kas gādā par pievienoto vērtību - kompaktos izmērus, kas ir ideāli piemēroti arī braukšanai pa pilsētu, tādējādi pievienojoties garajai daudzpusīgo “automobiļu dzīvošanai” , kas atspoguļo savu laikmetu. Turpinot iesākto nesen iznākušajā ScénicE-Tech electric un jaunajā Captur, Symbioz izmantota Renault jaunā dizaina valoda.