JAUNAIS TRAFIC VAN – GAN DARBA INSTRUMENTS, GAN BRAUKŠANAS PRIEKS / RENAULT NORDE / Jaunumi

JAUNAIS TRAFIC VAN – GAN DARBA INSTRUMENTS, GAN BRAUKŠANAS PRIEKS

JAUNAIS TRAFIC VAN

Trafic furgons jau vairāk nekā 40 gadus ir komerciāli veiksmīgs auto! Tas ir etalonautomobilis vieglo furgonu segmentā. Atjaunojot Trafic furgonu, Renault smēlies iedvesmu Renault Trafic pirmsākumos.

Jaunajam Trafic tagad ir visgarākā kravas telpa savā segmentā, tomēr to joprojām ir viegli pārveidot, lai ikviens no profesionālajiem klientiem var pielāgot furgonu savām specifiskajām vajadzībām. Vienlaikus, uzlabojot pasažieru salonu un borta braukšanas palīdzības sistēmas, Renault ir ieklausījies savu klientu atsauksmēs. Jaunajā Trafic Van tagad ir labākais no abām pasaulēm – tas ir efektīvs darba auto, kas veidots, ievērojot privātā auto standartus. 

Jaunā Renault Trafic jaunākā versija ir ieguvusi pavisam modernu izskatu. Jaunā priekšdaļa un LED lukturi padara eksterjera siluetu pievilcīgāku. Arī šofera kabīne ir pilnībā mainījusies. Estētika un augstākās kvalitātes apdare kombinācijā ar visu pievienoto aprīkojumu atbilst privātā auto standartiem.

Trafic jau 40 gadus ir kalpojis profesionāļiem – tas ir tieši tāds, kādam jābūt nevainojamam darba auto: tas ir modulārs, tam ir liela kravnesība un plaša pieejamo versiju izvēle. Tagad tam ir jaunas drošības funkcijas, moderna multivides sistēma un plašāks, uzlabots dzinēju klāsts. Modernāks, ērtāks, labāk aprīkots – jaunais Trafic ir starp labākajiem auto šajā tirgū. Tas attaisno klientu cerības, it īpaši tās, kuras izvirza pārdevēji un autoparka operatori, kas meklē gan praktisku, gan patīkami lietojamu darba instrumentu

Izturīgāka priekšdaļa

Jaunais Trafic atklāšanas pasākumā redzams unikālajā “Cumulus” zilajā krāsā, tam ir rievots horizontāls motora pārsegs un vertikāls radiatora režģis, kuru šķērso četras horizontālas hromētas joslas. Tā jaunais stils raisa asociācijas ar dinamisku un robustu veidolu.

Moderni lukturi

Jaunā Trafic lukturiem ir jauns estētisks dizains un ir izmantota jauna tehnoloģija. Radiatora režģa augšējā un apakšējā hromētā josla iestiepjas lukturos. Standarta lukturu komplekts tagad pilnībā veidots no LED, un tas tiek ieslēgts automātiski. Dienas gaitas lukturiem ir Renault raksturīgais C formas gaismas elements.

Jaunas virsbūves krāsas

Jaunajam Trafic ir pieejamas divas jaunas virsbūves krāsas: “Cumulus” zilā (necaurspīdīga) un “Carmine” sarkanā. Vēl pieejama “Glacier” baltā, “Magma” sarkanā, “Urban” pelēkā, “Highland” pelēkā, “Comet” pelēkā un “Midnight” melnā.

Pārveidots piederumu dizains

Jaunajam Trafic ir jauna jumta antena, divi jauni 17 collu diski un divi jauni 16 collu dekoratīvie diski, kas piešķir stilīgāku izskatu.

Iekšpusē jaunajam Renault Trafic ir jauna apdare. Kabīne ir pilnībā pārveidota. Tā veidota gan darbam, gan patīkamām sajūtām – furgona apdare un izmantoto materiālu kvalitāte ir ievērojami augstāka. Tagad tā līdzinās privāto automašīnu apdarei.

Moderns vadības panelis

Vadības paneli rotā horizontālas līnijas. Īpaši izceļas josla, kas stiepjas no vienas malas līdz otrai un iestiepjas arī jaunajos durvju paneļos. Modernais dizains salonā rada plašuma sajūtu. Vadītāja pusē ir 4,2 collu TFT krāsu ekrāns rādījumiem, jauna stūre un jauns ātrumu pārslēdzēja kloķa uzgalis.

Atkarībā no varianta jaunajam Trafic ir viens no diviem dažādiem vadības paneļiem. Pamata līmeņa vadības panelī ir trīs atvērti glabāšanas nodalījumi. Augstākā līmeņa variantā ir divi slēgti nodalījumi un EasyLife izvelkams cimdu nodalījums.

Kopējais glabāšanas tilpums salonā ir 88 litri

Jaunajā Trafic pasažieru ērtībām ierīkots indukcijas lādētājs un divi lieli glāžu turētāji. Glabāšanas nodalījumu kopējais tilpums sasniedz 88 litrus (19,7 l centrālajā panelī, 14,6 l durvīs un 54 l sēdeklī). Vienā no variantiem cimdu nodalījums aizstāts ar EasyLife atvilktni, kuras ģeniālais atvēršanas mehānisms ļauj vadītājam ērtāk piekļūt 6,6 l lielajai glabāšanas vietai

Mobilais birojs

Trafic bija pirmais darba automobilis, kas piedāvāja mobilo biroju. Nolokot centrālo sēdekli, atzveltne pārtop par rakstāmgaldu (ar iebūvētu glabāšanas vietu klēpjdatoram) vai galdu, ko izmantot pusdienu pārtraukumam. Renault Trafic ģeniālais dizains to padarījis par obligātu funkciju profesionālajiem klientiem.

Papildu aprīkojums

Jaunajam Trafic tagad ir elektriski regulējami spoguļi, automātiski lukturi (standartā), zonu specifiskā brīvroku aizslēgšana un atslēgšana, izmantojot brīvroku atslēgas karti. Zonu specifiskā funkcija nozīmē to, ka kabīni var aizslēgt neatkarīgi no pārējā furgona, lai pasargātu instrumentus un citas lietas, kas tiek glabātas iekšpusē

Jaunais Renault Trafic pamatā ir tāds pats, tomēr ir kļuvis praktiskāks. Joprojām palikdams uzticīgs saviem pirmsākumiem, tas lepojas ar tādu pašu glabāšanas tilpumu, izcilu modularitāti un plašām pārveidošanas iespējām.

Joprojām pati labākā ietilpība

Jaunais Trafic ir tirgus etalons un joprojām piedāvā vislabāko kravas telpas garumu, modularitāti un labākās pielāgošanas iespējas starp furgoniem. Jaunajam Trafic:

• pieejami divi garumi (5,48 m un 5,8 m) un divi augstumi (1967 m un 2498 m);

• kravas ietilpība ir no 5,8 m3 līdz 8,9 m3 ;

• kabīnes grīda var būt vai nebūt;

• kravas telpas garums var sasniegt 4,15 m (L2 pagarinātajā versijā ar lūku nodalījumā).

Modulārs un pielāgojams jebkurām vajadzībām

Jaunajam Trafic ir plašas papildu aprīkojuma, piederumu un individuālo pārveidojumu iespējas (dažas no tām ierīko jau rūpnīcā). Turklāt ir ļoti daudz pārveidošanas iespēju, tajā skaitā: pagarinātā kabīne, stiklojums, nodalījumi, durvis utt. Jaunā Trafic grīdu var pielāgot dažādiem kabīnes tipiem: plašam kravas nodalījuma tilpumam, dzesēšanai, pārtikas pārvadāšanai, pašizgāzējam utt.

Renault Trafic CrewCab – unikāla daudzpusība

Jaunais CrewCab Trafic ir kaut kas pa vidu starp Trafic Van un Trafic Combi – to var izmantot gan kā darba auto, gan kā ģimenes auto, jo tajā ir sešas sēdvietas. Vidējā rindā ir vai nu trīsvietīgs, par 2/3–1/3 nolokāms sēdeklis (ar glabāšanas vietu zem tā), vai trīs atsevišķi sēdekļi uz sliedēm ar regulējamu atzveltni un galvas balstiem. Šīs versijas aprīkojumā ietilpst aizmugurējā sēdekļa drošības jostas brīdinājuma signāls, unikāla interjera apdare ar papildu saules aizsargiem un tonētiem logiem. Aizmugurē ir ne vien 12 V uzlādes ligzda un trīs LED lampas lasīšanai, bet arī abās pusēs pie durvīm piestiprināts roku balsts pasažieriem, glabāšanas nodalījums un skaļrunis. Starpsiena aiz otrās sēdekļu rindas nošķir kabīni no kravas zonas. Augšējā daļā ir stikla panelis, apakšējā daļā var ierīkot lūku, lai varētu ērtāk ievietot garus priekšmetus.

Jauna multivides sistēma

Atkarībā no izvēlētā varianta jaunā Trafic vadības panelī ir ierīkota Renault EASY LINK 8 collu skārienjutīgā multivides sistēma ar vai bez borta navigācijas. Dažos tirgos kā papildu aprīkojums pieejams 15 W induktīvais viedtālruņa lādētājs, trīs USB ligzdas un jauna audio sistēma ar četriem skaļruņiem un papildu iebūvētiem tālvadības skaļruņiem.

DROŠĪBA UN BRAUKŠANAS PALĪDZĪBAS SISTĒMAS

Renault Group ilgtspējīgās attīstības stratēģijas pamatprincips – drošība – ir Renault prioritāte, ilgtermiņā nodrošinot atbildīgu mobilitāti. Lai attaisnotu klientu gaidas, pasīvā un aktīvā drošība visos jaunajos Renault Trafic atbilst standarta prasībām privātajiem automobiļiem.

RENAULT Grupa, Adela Karlińska Preses sekretāre Baltijas valstīs