"Renault" revolūcija furgonu segmentā – jaunie «Renault Kangoo» un «Renault Express» / RENAULT NORDE / Jaunumi

"Renault" revolūcija furgonu segmentā – jaunie «Renault Kangoo» un «Renault Express»

Buloņa-Bijankūra, 2020. gada 12. novembris. Lai apmierinātu savu klientu vajadzības, Renault prezentē jauno Kangoo un pilnīgi jauno Express, kas pieejami gan vieglā kravas automobiļa, gan pasažieru pārvadājumu versijās. Šis savstarpēji papildinošais četru automobiļu klāsts tiks prezentēts un būs pieejams tirgū 2021. gada pavasarī.

  • Renault KANGOO VAN pāriet uz augstāku tirgus segmentu, bagātinot aprīkojumu un ieviešot nozīmīgu inovāciju - Easy Side Access.
  • Jaunā Renault KANGOO pasažieru pārvadājumu versija nodrošina dinamisku ģimeņu un uzņēmumu vajadzības ar elegantu dizainu un lielāku komfortu.
  • Jaunie Renault KANGOO VAN un KANGOO būs pieejami arī kā elektriskie automobiļi.
  • Jaunais Renault EXPRESS VAN atbilst to klientu vajadzībām, kuri meklē labāko cenas/veiktspējas attiecību, un lielu bagāžas nodalījumu.
  • Jaunā Renault EXPRESS pasažieru versija, kas ir paredzēta pārdošanai ārpus Eiropas, ir ar piecām sēdvietām un lielu ietilpību.

“Renault atkārtoti izraisa revolūciju furgonu un apvienojamo telpu (combispace) segmentā ar jaunajiem Kangoo un  EXPRESS. Šie jaunie modeļi papildina mūsu automašīnu klāstu un apmierina dažādās profesionāļu un indivīdu vajadzības. Kangoo ir ikonisks automobilis ar vairāk nekā 4 miljoniem pārdotu vienību kopš 1997. gada. Savukārt jaunajā Kangoo Van esam radījuši pārsteigumu ar Easy Side Access inovāciju, lai atvieglotu iekraušanu no sāna. Jaunie Kangoo Van un Kangoo būs pieejami arī kā elektriskie automobiļi, lai risinātu pilsētu mobilitātes izaicinājumus,” norāda Marks Satklifs (Mark Sutcliffe), Alianses Vieglo komerciālo transportlīdzekļu vienības direktors.

Jaunais Kangoo Van – inovatīvs furgons ar atlētisku un dinamisku stilu – galvenokārt ir paredzēts auto parkiem, amatniekiem un tirgotājiem, kuri meklē profesionāļiem pielāgotu automobili, kas aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām.

Ar Easy Side Access un Easy Inside Gallery inovatīvajiem risinājumiem jaunais Kangoo Van revolucionizē ielādi un piekļuvi:

  • Easy Side Access (ērtā piekļuve no sāna) – šī inovācija, kura ir īpaši noderīga pilsētu centros, ļauj klientiem viegli piekļūt kravai neatkarīgi no autostāvvietu ierobežojumiem. Izņemot laukā centrālo balstu, jaunais Kangoo Van piedāvā plašāko piekļuvi no sāna tirgū ar 1,416 mm (divreiz vairāk par iepriekšējo versiju).
  •  Easy Inside Gallery (salona kravas statīvs) – saliekamais salona statīvs ir vēl viena inovācija, kas ļauj maksimāli pārvadāt garus un apjomīgus objektus, atbrīvojot papildu grīdas platību.

 

Jaunais Kangoo Van atgriežas ar vēl robustāku ārējo dizainu. Automašīnas priekšpuse ir pilnībā pārveidota, starp režģi un priekšējo buferi novietojot hroma līniju. Ar izteiktākiem sāniem un izceltiem spārniem jaunais Kangoo Van kļūs par auto no augstāka tirgus segmenta, pateicoties tā izsmalcinātajām detaļām un hroma ielaidēm. Tā pilnīgi jaunais salons piedāvā horizontālu paneli ar neskaitāmām glabāšanas iespējām. Jaunie, pilnībā pārveidotie sēdekļi ir ērtāki un izturīgāki.

 

Jaunais Kangoo Van iekļauj Renault EASY LINK multivides sistēmu un jaunas autovadītāja palīgsistēmas, ieskaitot jauno digitālo atpakaļskata spoguli Permanent Rear View. Jaunā sistēma nodrošina lielisku atpakaļskata redzamību, kas lieliski sevi pierāda automobiļos ar starpsienu salonā. Jaunais aprīkojums ietver Trailer Swing Assist (piekabes šūpošanās asistentu), Brake Stability Control (bremzēšanas stabilitātes kontroli) un AEBS Advanced Emergency Active Braking (AEBS uzlabotu aktīvo avārijas bremzēšanu).

Jaunais Kangoo Van piedāvā izmēru un dzinēju daudzveidību. Tas būs pieejams divos garumos, ar manuālo un automātisko pārnesumkārbu dīzeļa, benzīna un elektriskās versijās. Tā izmantojamā ietilpība svārstās no 3,3 līdz 3,9 m³ standarta un no 4,2 līdz 4,9 m³ garajā versijā.

Jaunais Kangoo – elegants un plašs furgons ar piecām sēdvietām – lieliski apmierina dinamisku ģimeņu un kompāniju vajadzības ar pārveidotu izskatu, lielāku komfortu un aprīkojumu, kā arī jaunām palīgsistēmām autovadītājiem. Tas saglabā visas pārdomātas modulārās funkcijas, kas vienlaikus ir populāras profesionālo klientu vidū (administrācijas, vietējās pārvaldes iestādes un asociācijas). 

Jaunie Kangoo Van un Kangoo tiks ražoti Renault Maubeuge rūpnīcā Francijā. Auto būs pieejami Eiropā un starptautiskajos tirgos (*). Jaunais Express Van ir praktisks un efektīvs furgons, kas ir paredzēts jaunajiem uzņēmējiem un maziem autoparkiem, kas meklē labāko cenas/veiktspējas attiecību, lai apmierinātu biznesa pamatvajadzības. 

Jaunais Express Van iemieso Renault zīmola stila kodus, paužot robustumu un mūsdienīgumu. Jauna interjera kvalitāti un komfortu izceļ nostiprināta sēdekļu konstrukcija. Īpaša uzmanība pievērsta glabāšanas nodalījumiem un ergonomikai. Tas piedāvā kategorijā labāko glabāšanas ietilpību (48 litri). Kravas nodalījuma ietilpība ir no 3,3 līdz 3,7 m³. 

Jaunais Express iekļauj Renault EASY LINK multivides sistēmu un tas ir aprīkots ar tādām autovadītāja palīgsistēmām kā Rear-View Assist (atpakaļskata asistents), Blind Spot Warning (aklās zonas brīdinājums), Front & Rear Park Assist (priekšpuses un aizmugures parkošanās palīgierīces), kā arī plašā skata spogulis Wide View.

 

Jaunais EXPRESS – daudzpusīgais un ekonomiskais furgons – piedāvā piecas sēdvietas un lielu ietilpību. Tas ir paredzēts uzņēmējiem un izceļas ar lielu pielietojuma daudzpusību, ko novērtēs profesionāļi, ģimenes, kā arī amatnieki un tirgotāji.

Jaunais Express Van un jaunais Express tiks ražoti Renault rūpnīcā Tanžerā, Marokā. Jaunais Express Van būs pieejams Eiropā un starptautiskajos tirgos (*). Jaunais Express būs pieejams starptautiskajos tirgos (*) ārpus Eiropas. (*) Starptautiskā tirgus valstis tiks precizētas 2021. gada laikā. 

Jaunais Kangoo Van un Jaunais Express Van – Renault Pro+ spēks profesionāļiem.

  • Kā eksperts vieglo kravas automobiļu tirgū ar vairāk nekā 120 gadu pieredzi, Renault pielieto visas savas zināšanas profesionāļu labā, ar savu Renault Pro+ zīmolu piedāvājot pielāgotus vieglo kravu automobiļus un pakalpojumus, kā arī profesionālu tīklu ar 650 tirdzniecības vietām visā pasaulē.
  • Renault kopš 1998. gada – 21 gada garumā – nepārtraukti ir bijis Eiropas līderis furgonu un mikroautobusu segmentā.
  • Tāpat Renault 9 gadus ir Eiropas pionieris un līderis elektrisko vieglo kravas automobiļu tirgū –  gandrīz katrs otrais elektriskais vieglais kravas automobilis ir Renault. Kopš 2011. gada Kangoo Z.E. ir pārdotākais komerciālais transportlīdzeklis Eiropā ar līdz šim vairāk nekā 50 000 pārdotiem Kangoo Z.E.
  • Līdz 2022. gadam Renault plāno nodrošināt elektrisko piedziņu visam furgonu un mikroautobusu klāstam.

 

Pieteikties jaunumu saņemšanai