NO SCENIC VISION LĪDZ JAUNAJAM RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC / RENAULT NORDE / Jaunumi

NO SCENIC VISION LĪDZ JAUNAJAM RENAULT SCENIC E-TECH ELECTRIC

Scénic Vision konceptautomobilis tika atklāts ChangeNOW samitā Parīzē, paziņojot par Renault otro topošo C segmenta elektroauto, kas papildina daudzpusīgo un pilnībā elektrisko pasažieru automobiļu klāstu: Mégane E-Tech electric, ZOE un Twingo.

Scénic Vision pavēra ceļu uz ilgtspējīgāku, drošāku un iekļaujošāku mobilitāti. Vizionārs un pētniecisks – tas iemiesoja visjaunākos tehnoloģiskos dekarbonizācijas plānus.

Jaunais Renault Scénic E-Tech electric dosies pa Scénic Vision iebraukto ceļu, esot pirmais sērijveida automobilis, kas iemieso zīmola jauno ilgtspējīgas attīstības stratēģiju – vidi, drošību un iekļaušanu.

Šis auto sāks atklāt savu galīgo siluetu, jo mūsu inženieri šajā vasarā ar priekšražošanas automobiļiem brauks pa atklātiem ceļiem.

Duē ElectriCity rūpnīcā ražotos priekšražošanas automobiļi būs pārklāti ar Renault Design speciāli veidotu rakstu, kuru veido mūsu ikoniskā logotipa līniju un rakstu saspēle. Tādējādi tiks godināts dizains, kurš iepriekš veidots priekš Mégane E-Tech electric, radot ņirbošu kamuflāžu.

Jaunais Renault Scénic E-Tech electric pasaules pirmizrādi piedzīvos Minhenē 4. septembrī izstādes 2023 IAA laikā.