JAUNAIS RENAULT RAFALE – JAUNU HORIZONTU APGŪŠANA / RENAULT NORDE / Jaunumi

JAUNAIS RENAULT RAFALE – JAUNU HORIZONTU APGŪŠANA

Tagad, kad Renault ir pilnveidojis savu tehnoloģiju arsenālu hibrīdajām piedziņām, šasijām un elektroniskajam aprīkojumam, tas vairs nevar liegt saviem klientiem automobili, kurš jau no sākta gala bijis paredzēts autovadītāja baudījumam, vai zīmolam liegt jaunu labāko paraugu. Jaunais Renault Rafale ir gan viens, gan otrs.

Rafale ir franču vārds, kas nozīmē vēja brāzmu un vienlaikus ir arī atsauce uz aviāciju. Aviācijai ir nozīmīga loma Renault vēsturē – viens no piemēriem ir lidmašīna Caudron-Renault Rafale, kura 1934. gadā sasniedza jaunu rekordu ar lidojumu 445 km/h.

Jaunais Renault Rafale ir pirmais sērijveida automobilis, kurš pilnībā veidots, izmantojot jauno vizuālo valodu, kuru Žils Vidāls (Gilles Vidal) ieviesis, esot Renault dizaina nodaļas vadītāja amatā. Šī valoda vedina jaunā Renault dizaina ērā – tā ir vizionāra, pārdroša, ideāli atbilst savam laikam un ir individuāli radīta laikmetam, kurā viss notiek arvien straujāk un kurā tikai avangardiski modeļi paliks pievilcīgi visu savu dzīves ciklu.

Jaunajam Renault Rafale ir arī modernākā savienojamība un 200 ZS E-Tech full hybrid piedziņa, kura ir gan efektīva, gan ekonomiska, turklāt izmanto atkārtoti pārstrādātus materiālus.

Šis automobilis radīts, lai piedzīvotu nebijušu autovadītāja baudījumu, un tiks papildināts ar tehnoloģiskiem jauninājumiem, kas līdz ar jauno E-Tech 4x4 300 ZS piedziņu nodrošinās tam augstu vietu augstas veiktspējas automobiļu pasaules hierarhijā.

Renault tā būtību veidojis ap optimālu autovadītāja baudījumu – tomēr ne egocentriskā veidā – šo baudījumu “automobilī dzīvei un dzīvošanai” gūst gan vadītājs, gan pasažieri. Autovadītāja baudījumsir prioritāte, tomēr ne uz pasažieru rēķina – viņi arī var priecāties par plašumu un ērtībām. Jaunais Renault Rafale ir patīkams SUV coupe, tā izskats ir tikpat spilgts, cik sajūtas, ar to braucot, un tas sniedz iespēju šo intensīvo autovadītāja baudījumu izjust kopā ar draugiem vai bērniem – lai cik pieauguši viņi arī būtu.

Jaunais Renault Rafale 200 ZS E-Tech full hybrid tirgū nonāks 2024. gada pavasarī.