RAFALE – LAIKA PĀRBAUDI IZTURĒJIS NOSAUKUMS RENAULT ZĪMOLA JAUNAJAM KUPEJAS SUV / RENAULT NORDE / Jaunumi

RAFALE – LAIKA PĀRBAUDI IZTURĒJIS NOSAUKUMS RENAULT ZĪMOLA JAUNAJAM KUPEJAS SUV

RENAULT IR IECERĒJIS RAFALE IZMANTOT KĀ JAUNU STANDARTA ETALONU D SEGMENTĀ.

Parīzes lidaparātu izstādē šī gada 18. jūnijā būs iespēja gūt priekšstatu par jauno Renault RAFALE.

Renault atklāj sava topošā augstākās klases kupejas SUV nosaukumu – RAFALE. Jaunais modelis ir papildinājums zīmola automobiļu klāstā ar E-Tech hybrid dzinējiem un ir būvēts uz CMF-CD platformas. 

Sekojot Austral piecvietīgajam SUV un Espace piecvietīgajam vai septiņvietīgajam SUV, jaunais RAFALE ir Renault nākamais spožais iznāciens, kas iekaros D segmentu.

Nosaukums tapis, iedvesmojoties no Renault slavenās pagātnes, aprīkojot lidaparātus. Lai redzētu Renault saikni ar aviāciju, jādodas pagātnē uz 20. gadsimta sākumu. Tolaik Renault bija pirmais iekšdedzes dzinēju ražotājs automobiļiem, vilcieniem un lidmašīnām. 1933. gadā Renault pārņēma citu ražotāju – Caudron – un izveidoja Caudron-Renault. Visas lidmašīnas tika nosauktas kāda slavena vēja vārdā. Attiecīgi vienvietīgā sacīkšu lidmašīna C460, kas tika projektēta, lai pārspētu rekordus, 1934. gadā tika pārdēvēta par RAFALE.

Renault atjauno saikni ar savu vēsturi un jaunajā luksusa automobilī izmanto leģendārā Caudron RAFALE iezīmes. Semantika norāda uz vēju un ļauj nojaust, ko slēpj maskētais siluets, radot tūlītēju priekšstatu par veiktspēju, uzdrošināšanos, sajūsmu un raksturu.

Jaunā Renault RAFALE pasaules pirmizrāde notiks Parīzes lidaparātu izstādē Leburžē (Le Bourget) 18. jūnijā.

Pilnu stāstu par šo nosaukumu var lasīt šeit – “RAFALE – otrais vējš Renault labāko auto klāstā”

Par Renault

Renault ir sens mobilitātes zīmols, kas visos laikos izstrādājis inovatīvas automašīnas un ir pirmais elektroautomobiļu ražotājs Eiropā. Renault stratēģiskais plāns “Renaulution” aizsāk ambiciozu, jaunas vērtības izceļošu transformāciju, kuras mērķis ir konkurētspējīgāks, līdzsvarotāks un elektrificēts piedāvājums. Renault tiecas pēc modernitātes un inovācijām tehnoloģijās, enerģijā un mobilitātes pakalpojumos gan automobiļu ražošanas nozarē, gan citās jomās. Atrodiet Renault arī LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/renault