JAUNAIS RENAULT AUSTRAL DRĪZUMĀ BŪS PIEEJAMS LATVIJĀ / RENAULT NORDE / Jaunumi

JAUNAIS RENAULT AUSTRAL DRĪZUMĀ BŪS PIEEJAMS LATVIJĀ

JAUNAIS AUSTRAL PĀRLIECINOŠI TURPINA RENAULT MODERNO PIEEJU, NOSTIPRINOT POZĪCIJAS ŠAJĀ SEGMENTĀ, KO JAU AIZSĀKA ARKANA UN JAUNAIS MEGANE E-TECH ELECTRIC. 

Renault Austral eksterjera dizains ir sportisks un dinamisks. Modeļu klāsta pamatā ir trīs aprīkojuma versijas: Equilibre, Techno un Iconic, 

kā arī pirmo reizi Renault piedāvā ekskluzīvo Esprit Alpine versiju ar vēl sportiskāku izskatu,   atgādinot par Renault  Group sacīkšu un sporta automašīnu ražotāju.

Jaunajā modelī ir mūsdienīgas, noderīgas intelektuālās un tehnoloģiskās funkcijas, kas uzlabo pasažieru komfortu, drošību un rada braukšanas prieku. Austral ir pirmais Renault modelis, kas būvēts uz trešās paaudzes CMF-CD platformas, kā arī tam ir jaunākā Renault četru riteņu stūrēšanas sistēma 4CONTROL Advanced. Jaunajam Renault Austral izmantotas inovatīvas piedziņas, jaunākās paaudzes E-TECH Full Hybrid motors, nodrošinot līdz pat 200 ZS, un divi benzīna dzinēji: 130 ZS 48 V Mild Hybrid Advanced, kā arī 140 ZS un 160 ZS 12 V Mild Hybrid dzinēji.

Rūpīgi izstrādātais interjers ar jaunākajām tehnoloģijām radīs augstu komforta līmeni, papildus izceļot OpenR ekrānu, kurā apvienots vadības panelis, navigācijas un multimediju sistēmas, kā arī vienlaikus nodrošinot labākos Google pakalpojumus un lietotnes. Uz Android operētājsistēmu bāzētais 12 Full HD ekrāns un digitālais 12.3 collu vadītāja displejs ir apvienoti un novietoti apgāztā L formā, kas piešķir nedaudz futūristisku izskatu auto interjera dizainam. OpenR ekrāna virsma veidota, ievērojot tādus pašus standartus, kādi attiecināmi uz labākajiem planšetdatoriem un viedtālruņiem. Ekrānu sedz Gorilla-Glass alumosilikāta stikls – rūdīts stikls, kas ir īpaši izturīgs pret skrāpējumiem, ikdienišķiem triecieniem un vairākkārtēju tīrīšanu. Turklāt tam ir papildu pārklājums, kas neļauj veidoties pirkstu nospiedumiem un atspīdumiem.

Centrālajā konsolē ir novietots ergonomisks roku balsts, kuru var bīdīt uz priekšu un atpakaļ, vienlaikus nodrošinot ērtu multivides ekrāna un zem tā izvietoto pogu lietošanu. Tajā ir arī parocīgs vertikāls viedtālruņa turētājs, kurā ir iestrādāts induktīvs viedtālruņa lādētājs.

Atkarībā no modeļa aprīkojuma versijas un dzinēja, jaunā Renault Austral cena būs sākot no 29 290 eiro.

PAR RENAULT

Renault – vēsturisks mobilitātes zīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājis inovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault ir uzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uz konkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tā mērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijas mobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās.