JAUNAIS RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC IR ATZĪTS PAR “LATVIJAS ELEKTROAUTO 2023” / RENAULT NORDE / Jaunumi

JAUNAIS RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC IR ATZĪTS PAR “LATVIJAS ELEKTROAUTO 2023”

ŠĪ GADA 8. DECEMBRĪ SVINĪGĀ NOSLĒGUMA CEREMONIJĀ TIKA NOSAUKTS “LATVIJAS GADA AUTO 2023” TITULA IEGUVĒJS, KĀ ARĪ PAPILDU NOMINĀCIJU UZVARĒTĀJI.

Pēc konkursa laikā aizvadītā rudens testa brauciena, kad konkursa žūrija 15 cilvēku sastāvā rūpīgi vērtēja visus pieteiktos auto modeļus, Renault Megane E-Tech Electric tika virzīts uz vairākām nominācijām.

 

Renault Megane E-Tech Electric šī gada konkursā ieguva titulu “Latvijas Elektroauto 2023”. Šis modelis bija viens no pretendentiem arī uz “Latvijas Gada auto 2023 Inovācijas balvu” un “Latvijas Gada auto 2023 Dizaina balvu”, parādot automašīnas inovatīvo un stilīgo raksturu, kā arī apliecinot tās elektromobilitātes īpašības.

“Esam gandarīti, ka jaunās paaudzes Renault automašīnas tiek cienītas un novērtētas. Jaunā Renault Megane E-Tech Electric novatoriskās tehnoloģijas un dizains ir pārsteidzis daudzus, un mēs ceram, ka Renault modeļi turpinās plūkt laurus arī turpmākajos konkursos,” saka Renault zīmola pārstāvji.

Renault Megane E-Tech Electric ir kompakts, 100% elektrisks auto ar ergonomisku salonu. Tam ir viedā uzlādes sistēma, un tas ir aprīkots ar 26 braukšanas palīgierīcēm. Kompakta hečbeka siluets un krosovera iezīmes apvienojumā ar izteiksmīgu aizmuguri piešķir automašīnai stilu un aerodinamisku formu.

Renault zīmola attīstība ir pamanāma ikvienam – to var redzēt ne tikai zīmola vizuālajā identitātē un automašīnu izskatā, bet arī pieejamajās tehnoloģijās un modeļu daudzpusībā, ko apliecina arī konkursā sasniegtie rezultāti.

PAR RENAULT

Renault – vēsturisks mobilitātes zīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājis inovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault ir uzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uz konkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tā mērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijas mobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās.