ĪPAŠIE MODEĻI AR E-TECH TEHNOLOĢIJU - JAUNS STILS JAUNAI DZĪVEI KOPĀ AR RENAULT HYBRID TEHNOLOĢIJU / RENAULT NORDE / Jaunumi

ĪPAŠIE MODEĻI AR E-TECH TEHNOLOĢIJU - JAUNS STILS JAUNAI DZĪVEI KOPĀ AR RENAULT HYBRID TEHNOLOĢIJU

E-TECH AUTO SĒRIJA BALSTĀS UZ  JAUNĀ MEGANE E-TECH ELECTRIC DIZAINU, KAS NODROŠINA MODERNU PAVĒRSIENU ČETRIEM PASAŽIERU TRANSPORTLĪDZEKĻIEM, KAS JAU IR PIEEJAMI EIROPAS UN STARPTAUTISKAJOS TIRGOS.

Tiek izmantotas visas stiprās puses un aprīkojums, kas bija R.S. Line apdares panākumu pamatā, vienlaikus piešķirot tai svaigu dizainu, kas atbilst pašreizējām tendencēm.

AUGSTA LĪMEŅA SPORTISKAIS IZSKATS

No ārpuses  šajā īpašājā dizainā ir Warm titanium lukturi uz tādām detaļām kā F1® asmens, kas atrodas uz apakšējā priekšējā bufera, sānu un aizmugures ķermeņa apakšdaļas rotājumi un loka marķējumi. Vēl viena atšķirīga iezīme ir zīmola ikoniskais dimanta formas logotips un modelis, kas rakstīts spīdīgi melnā krāsā, kas novietoti katra transportlīdzekļa priekšpusē un aizmugurē. Kopējo izskatu papildina jauna E-Tech Hybrid vai Plug-In Hybrid emblēma, kas uzstādīta uz aizmugurējās lūkas durvīm kā nianse, kas ir kopīgs visiem Renault elektrificētajiem transportlīdzekļiem. Viena pēdējā iezīme ir speciālais un stilīgais grafiskais elements, kas atrodas uz vadītāja durvīm. Dažādie transportlīdzekļi ir pieejami dažādās virsbūves krāsās.

Iekšpusē mēs atrodam tādu pašu vēlmi dot dizainam vizuālās vienotības un rakstura sajūtu, izmantojot Warm Titanium šuvumu uz apdares un zelta dekoratīvos akcentus uz paneļa un ventilācijas atverēm. Stūres ratam ir burts "E" kā E-Tech paraksts. Durvju palodzēm ir arī vizuāls dizains, kas atspoguļo etiķeti, kas atrodas transportlīdzekļa ārpusē. Šīs jaunās detaļas piešķir visam dizainam elegantāku izskatu.

HIBRĪDA TEHNOLOĢIJA 

Būdams elektrisko transportlīdzekļu pionieris vairāk nekā 10 gadus, Renault turpina nodrošināt savu pienesumu, lai kalpotu pēc iespējas vairāk, izmantojot vispārēji pieejamus mobilitātes risinājumus. Cenšoties apmierināt visu vajadzības, Renault ir izstrādājis divu veidu dzinējus: E-Tech Hybrid un E-Tech Plug-In Hybrid.

E-TECH HYBRID E-TECH PLUG-IN HYBRID
ARKANA X
CAPTUR X X
CLIO X
MEGANE ESTATE & HATCHBACK X

PIRMIE PASŪTĪJUMI FRANCIJAI

Sākot ar jūniju, E-Tech finišs būs pieejams Francijā Clio, Arkana, Megane (Estate un hatchback). Captur pasūtījumi tiks atvērti vēlāk.