RENAULT IZSTĀDĒ "AUTO 2022" / RENAULT NORDE / Jaunumi

RENAULT IZSTĀDĒ "AUTO 2022"

AUTOINDUSTRIJAS IZSTĀDĒ “AUTO 2022” KLĀTIENĒ VARĒS APLŪKOT JAUNĀKOS DACIA AUTOMOBIĻUS!

Nepašaubāma izstādes zvaigzne būs jaunā Megane E-Tech electric, kas izstādē piedzīvos pirmizrādi Baltijas valstīs. Pēc pasaules pirmizrādes 2021. gada septembrī Minhenes auto izstādē, Megane E-tech electric ir bijis ļoti gaidīts modelis arī Latvijā un nu vietējiem elektroauto un emobilitātes entuziastiem būs iespēja to aplūkot klātienē. Tāpat bez Megane E-Tech electric izstādē varēs aplūkot Renault hibrīdauto klāstu - Arkana E-Tech hybrid un Captur E-tech Plug-in hybrid

Pateicoties pagarinātajai garenbāzei (2,68 m, kopējais garums 4,2 m) un samazinātajai pārkarei, ko piedāvā jaunā modulārā CMF-EV platforma, Mégane E-Tech electric demonstrē vēl nebijušas proporcijas, kas Renault ļāvis izstrādāt jaudīgu bezemisiju hečbeku. Akumulators ir plānāks nekā jebkad (tikai 110 mm), kas nozīmē, ka dizaineri varēja uzlabot ārējās proporcijas, vienlaikus palielinot automobiļa salona ietilpību un pazeminot smaguma centru, lai sniegtu labāku un aizraujošāku braukšanas pieredzi. Renault Mégane E-Tech electric ir aprīkots ar 160 kW (217 ZS) elektrodzinēju un 60 kWh akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 450 km gaitas rezervi WLTP ciklā.

Savukārt jaunā SUV kupeja Renault Arkana, kas Eiropā pieejama kopš 2020. gada marta, nu ir aprīkota ar E-TECH 145 ZS hibrīddzinēju, kas ir ekonomiskāks un nodrošina īpašu braukšanas pieredzi. Pateicoties pilnā hibrīda risinājumam, kas aprīkots ar 1,2 kWh (230 V) bateriju, jaunais Renault Arkana sniedz visas elektrodzinēja priekšrocības, turklāt bez nepieciešamības veikt uzlādi elektrotīklā. Braucot ar Arkana, tikai elektriskajā režīmā pilsētā ir iespējams veikt līdz pat 80% no visa braukšanas laika.

Tāpat izstādes apmeklētajiem būs iespēja aplūkot vēl vienu Renault E-Tech klāsta automobili - Renault Captur E-Tech Plug-in hybrid, kas 2021. gadā ieguva "Latvijas Gada auto 2021 inovācijas balvu". 

Renault automobiļu stends atradīsies lielajā hallē, kur ikvienam interesentam būs iespēja auto ne tikai aplūkot, bet arī aprunāties ar Renault pārstāvjiem un noskaidrot atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par izstādē redzamajiem modeļiem, kā arī citiem Renault automobiļiem.

PAR RENAULT

Renault – vēsturisks mobilitātes zīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājis inovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault ir uzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uz konkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tā mērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijas mobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās.