Jaunais Renault Austral / RENAULT NORDE / Jaunumi

Jaunais Renault Austral

JAUNAIS RENAULT AUSTRAL – “JAUNĀ VIĻŅA” TEHNOLOĢIJU SUV

Renault savu SUV klāstu papildina ar ambiciozu modeli – jauno Renault Austral. Tas palīdzēs atgūt līderpozīcijas C segmentā – pasaules autobūves tirgus kodolā. Jaunais Austral pārstāv “auto dzīvei” (cars for living) tradīciju un ar pārliecinoši moderno pieeju iezīmē turpmākos sasniegumus, nostiprinot pozīcijas šajā segmentā, ko jau aizsāka Arkana un jaunais Megane E-TECH Electric. Renault “jaunā viļņa” dizaina koncepcijas mērķis ir padarīt zīmolu par nozares etalonu attiecībā uz tehnoloģijām, tīro enerģiju un pakalpojumiem.

Jaunais Renault Austral ideāli iederas “Renaulution” plānā. Tā nosaukums iztēlē raisa dienvidu plašumu tēlu, nebeidzamu iespēju solījumu, kas ir zīmola pazīšanās zīme. Silts, aicinošs un moderns zīmols, kurš klientiem sniedz labāku dzīves pieredzi.

Jaunā Austral eksterjera dizains pilnībā atbilst SUV kategorijas kodam, turklāt ir sportisks un tehnoloģisks. Pirmo reizi Renault automobilim ir ekskluzīva Esprit Alpine versija ar vēl sportiskāku izskatu, dinamiskām un valdzinošām dizaina iezīmēm.

Rūpīgi izstrādātais interjers ar jaunākajām tehnoloģijām jaunajā Austral nozīmē augstāku komforta līmeni, kas ir līdzvērtīgs citiem Renault ģimenes auto modeļiem. Bagātīgā un vilinošā interjera dārgums – OpenRekrāns atklāj vadības paneli, navigācijas un multimediju sistēmas, vienlaikus nodrošinot labākos Google pakalpojumus un lietotnes. Divi lieli 12 collu ekrāni un 9,3 collu augšējais ekrāns veido gandrīz 1000 cm2 kopējo ekrāna platību, lai sniegtu intuitīvu, plašu un savienotu braukšanas pieredzi.

Jaunais Austral ar 32 braukšanas palīgsistēmām (ADAS), MULTI-SENSE iestatījumiem, kā arī Renault jaunāko četru riteņu stūrēšanas sistēmu 4CONTROL Advanced ir moderno tehnoloģiju virsotne. Tajā ir visas noderīgās, proaktīvās, inteliģentās, tehnoloģiskās funkcijas, kas uzlabo pasažieru komfortu, braukšanas prieku un drošību.

ggggfgfg
Pirmais Renault automobilis, kas tika būvēts uz Alianses ietvaros izstrādātās trešās paaudzes CMF-CD platformas – jaunais Austral – ir aprīkots ar jaunāko, jaudīgāko un efektīvāko “Full Hybrid” E-TECH sistēmas versiju un diviem 48 V un 12 V “Mild Hybrid” dzinējiem. Privātpersonām un autoparkiem pieejama dažādu elektromotoru izvēle, lai atrastu savām vajadzībām atbilstošāko.
  
Ražots modernajā Palensijas (Palencia) rūpnīcā Spānijā, jaunais Austral tiek stingri pārbaudīts katrā ražošanas posmā. Sākot no materiālu izvēles, līdz katras funkcijas pārbaudei, no salikšanas līdz krāsošanai – nekas nenotiek nejauši. Tā kā galvenie dizaina principi ir kvalitāte un izturība, šajā projektēšanas posmā uzņēmuma eksperti un neatkarīgie patērētāju pārstāvji izvērtē gandrīz tūkstoti kritēriju.
  
JUTEKLISKO TEHNOLOĢIJU DIZAINS
Jaunajā Renault Austral apvienotas SUV raksturīgās iezīmes un Renault “juteklisko tehnoloģiju” dizaina valoda. Tā elegantajam un sportiskajam dizainam piemīt izteikts raksturs. Augsto tehnoloģiju vadības panelis veidots no rūpīgi izvēlētiem materiāliem, savukārt līdz sīkākajai niansei izstrādātā apdare rada ģimenes auto raksturīgo iespaidu par plašumu. Pirmo reizi Renault automobilim ir ekskluzīva Esprit Alpine versija ar sportiskāku izskatu, dinamiskām un valdzinošām dizaina iezīmēm.
Eksterjera dizains – spēcīgs SUV
Izteiksmīgas, skulpturālas formas, spēcīgas līnijas, pārliecinoša priekšpuse, strukturētas tehniskās iezīmes, izsmalcinātas nianses – jaunais Austral ir atdzimušā zīmola nākamā stadija.
Spēks, raksturs un visas SUV raksturīgās iezīmes
Jauna platforma, jauns stils. Jaunais Austral ir pirmais Renault automobilis, kuram izmanto jaunāko Alianses platformu CMF-CD, un tam piemīt pārliecinoši moderns stils. Lielie riteņi (līdz 20 collām un 720 mm diametrā) ar to izliektajām arkām izceļ motora pārsega līnijas spēcīgo siluetu. Šī tehniskā iezīme automobilim piešķir papildu spēku un raksturu. Jaunajam Austral piemīt arī tradicionālās SUV iezīmes: aizsarguzlikas priekšā un aizmugurē, kontrastējoši sānu aizsargi un sliekšņi, augsts klīrenss (170 mm) vadītāja un pasažieru drošībai.