Jaunais 100% elektriskais Renault Megane E-Tech / RENAULT NORDE / Jaunumi

Jaunais 100% elektriskais Renault Megane E-Tech

MEGANE E-TECH ELECTRIC AUGSTO TEHNOLOĢIJU AUTO – NEPIEREDZĒTS BAUDĪJUMS VADĪTĀJAM

Renault un elektriskie automobiļi, tas ir stāsts par revolūciju, kas sākās vēl krietni pirms citām līdzīgām revolūcijām nozarē. Vairāk nekā 10 gadi nepārspējamas pieredzes un zināšanu, par ko liecina 10 miljardi “e-kilometru”, ko veikuši 400 000 pārdoto automobiļu. Renault Group, kas uzskatāms par elektroauto pionieri, pašlaik ir tirgus līderis Eiropā. Un stāsts tikai sākas. Pašlaik elektroauto revolūcija uzņem apgriezienus.

Renault pieredze nozarē un tā statuss kā vēsturiskam autoražotājam ir sagatavojis uzņēmumu šīm pārmaiņām. Renault zināšanas par automašīnu dizainu, ražošanu un tirdzniecību, attīstītais zinošo pārdevēju un pieredzējušo mehāniķu tīkls, kas gādā par automašīnu apkopi un remontu, kā arī tehnoloģiskās zināšanas par elektroauto ļauj apvienot gan labi zināmos, gan nākotnes elementus, lai ar pārliecību pieskaņotos straujajai attīstībai nozarē.

Patlaban Renault vēsturisko grūdienu uz priekšu iemieso pilnīgi jaunā Mégane E-TECH Electric. Iedvesmojoties no 2019. gada MORPHOZ konceptautomobiļa un 2020. gada Megane eVision koncepcijas, šis elegantais,stilīgais un kompaktais hečbeks pārsniedz visas cerības.

Pateicoties alianses izstrādātajai CMF-EV platformai, šis modelis pārraksta noteikumus un paplašina esošās dizaina, nospieduma/izmantojamības attiecības un daudzveidības robežas. Ar to braukt ir tikpat liels prieks, kā uz to skatīties. Ar jauno, sportisko Renault “Nouvel'R” logotipu jaunā Megane E-TECH Electric personificē zīmola pārvērtības: auto simbolizē zīmola revolūciju, tas ir milzīgs lēciens uz priekšu visos aspektos, to ir aizraujoši apskatīt un ar to ir prieks braukt. Megane E-TECH Electric ir unikāls automobilis, kura interjeru rotā dārgakmens – OpenR ekrāns, kas vienā ierīcē apvieno mērinstrumentu paneli un multivides saskarni.

Jaunais Megane E-TECH Electric ir tehnoloģiju un “Renaulution” rezultāts. Šis būs pirmais modelis, kas pilnībā tiks ražots “ElectriCity” tīklā – Renault Group jaunajā rūpnieciskajā mezglā, kas atrodas Francijas ziemeļos. Simbolizējot īstenu franču ikonu, modeļa vējstiklā ietverts gaiļa siluets, kas liecina par automobiļa izcelsmi un tā ražošanas vietu. Jaunā Mégane E-TECH Electric top Eiropas sirdī, izmantojot galvenokārt Eiropā iegūtus materiālus (70 % no kopējā svara). Tas ir patiešām kompakts elektroauto, kas projektēts, domājot par klientiem Eiropā.

Jaunais Megane E-TECH Electric testa braucieniem un pasūtījumiem būs pieejams pavisam drīz! Informācija sekos Norde.lv.