Renault Sport cars pārtapis par Alpine cars / RENAULT NORDE / Jaunumi

Renault Sport cars pārtapis par Alpine cars

No 2021. gada 1. maija Renault Sport Cars, kura galvenā mītnes vieta atrodas Lesulisā, ir pārtapis par Alpine Cars. Savu stratēģiju Alpine turpinās balstīt uz Lesulisā bāzēto komandu zināšanām un aizrautību. Uzņēmuma darbība būs orientēta uz Renault Group sporta modeļu izstrādi, un tā nosaukuma maiņa ir saistīta ar Alpine biznesa vienības izveidošanu Grupas ietvaros.

“Veicot Renault Group koncernā ietilpstošo zīmolu reorganizāciju, ir svarīgi, lai uzņēmumiem, kas veido šo Alpine vienību, būtu vienots nosaukums, iemiesojot zīmola vērtības un mērķus. Alpine mērķis ir kļūt par izcilu sporta zīmolu, kā arī inovāciju un tehnoloģiju līderi. Pateicoties savām zināšanām un pieredzei, Alpine Cars ir viens no lielākajiem trumpjiem Grupas izvirzīto mērķu sasniegšanai,” sacīja Laurents Rosi, Alpine izpilddirektors.

Nosaukuma maiņa simbolizē jauno impulsu attīstībai, turklāt Lesulisā bāzētais uzņēmums jau ir iesaistīts 100% elektriska Alpine izstrādē, kā arī piedalās tehniskajās apspriedēs ar Alpine Racing komandu.

Profesionāļu komandām, kuras līdz šim ir izstrādājušās tādus ikoniskos modeļus kā R5 Turbo, Clio V6, Mégane R.S. Trophy un arī jauno Alpine A110, galvenās vērtības ir zināšanas un aizrautība. Papildus jaunā Alpine modeļu klāsta izstrādei komandas turpinās sniegt atbalstu R.S. klientiem un to izveidotajam tīklam.

“Kļūstot par Alpine Cars un īstenojot daudzus projektus ar Alpine Racing komandu un visu Renault Group uzņēmumu atbalstu, mūsu komanda, iegūs jaunu dinamiku. Šis ir ļoti aizraujošs laiks mūsu inženieriem,” uzsvēra Roberts Boneto, Alpine produktu veiktspējas un inženierijas direktors.

Par Alpine 

Uzņēmumu 1955. gadā dibinājis Žans Redelē. 2017. gadā zīmols prezentēja savu jauno A110, sporta auto, kas palicis uzticīgs esošiem principiem: kompakts, viegls un ātrs. 2021. gadā Alpine Cars, Renault Sport Cars un Renault Sport Racing apvienoja spēkus zem vienota Alpine karoga. Tādējādi uzņēmums kļuva par novatorisku, autentisku un ekskluzīvu sporta auto zīmolu Renault Group ietvaros, kas var likt lietā savas vēsturiskās ražotnes Djepē mantojumu un prasmes, kā arī Alpine Racing un Alpine Cars inženieru komandu zināšanas.

style="width: 100%; height: auto;" />

Pieteikties jaunumu saņemšanai