RENAULT ESPACE SESTĀS PAAUDZES ATKLĀŠANA GAIDĀMA PAVASARĪ / RENAULT NORDE / Jaunumi

RENAULT ESPACE SESTĀS PAAUDZES ATKLĀŠANA GAIDĀMA PAVASARĪ

2023. GADA NOVEMBRĪ RENAULT SVINĒS ESPACE 40. GADADIENU. PIRMO REIZI AR TO IEPAZĪSTINĀJA 1983. GADĀ.


Espace nosaukums ir plaši pazīstams ne tikai Francijā, bet arī visā pasaulē – tas ātri vien izcēlās starp citiem auto kā piemērotākais sestās paaudzes Renault jaunajam piecvietīgajam un septiņvietīgajam SUV.

Katra Espace paaudze ir pilnveidota tā, lai maksimāli atbilstu klientu gaidām un ieņemtu vietu kā mūsdienām atbilstošs auto.

Jaunās paaudzes Espace būs simbols Renault zīmola atdzimšanai, sekojot iepriekšējo Espace paaudžu pēdās, būdams ērts, inovatīvs un labākais savā klasē. Būvēts uz alianses CMF-CD platformas, piemērots ilgiem braucieniem, pat ja automašīnā atrodas 7 cilvēki, kas ir maksimālais pasažieru skaits jaunajā Espace.

Jaunais Renault Espace tiks atklāts pasaules pirmizrādē 2023. gada pavasarī.

PAR RENAULT 

Renault – vēsturisks mobilitātes zīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājis inovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault ir uzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uz konkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tā mērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijas mobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās. Renault Group Baltijas valstīs ir izveidojusi tīklu, kurā ietilpst 26 Renault autorizēti autosaloni un servisa punkti, kā arī trīs PRO+ ekspertu saloni un servisa punkti, kas paredzēti juridisko personu apkalpošanai.