RENAULT PIEDALĀS 2022. GADA PARĪZES AUTO IZSTĀDĒ / RENAULT NORDE / Jaunumi

RENAULT PIEDALĀS 2022. GADA PARĪZES AUTO IZSTĀDĒ

ZĪMOLS SAVĀ STENDĀ (6. ZĀLĒ) PASAULES PIRMIZRĀDĒS ATKLĀJA TRĪS AUTOMOBIĻUS: 4EVER TROPHY, R5 TURBO 3E UN JAUNO KANGOO E-TECH ELECTRIC.

Sabiedrība pirmo reizi tika iepazīstināta ar jauno Austral, Renault nesenāko C segmenta SUV.  Renault izstādīs arī savu Reno avataru, Hippie Caviar Motel, Scenic Vision, R5 Prototype un Megane E-Tech Electric.

Renault ir uzticīgs auto izstāžu ciklam un piedalās 89. Parīzes auto izstādē – “Sākusies revolūcija”, kas notiek no 2022. gada 17. līdz 23. oktobrim Porte de Versailles. Vēl līdz svētdienai ir iespējams apmeklēt Renault stendu 6. zālē.

"Mums Renault uzņēmumā ļoti patīk automobiļi, nu ļoti patīk! Tādēļ mēs esam šeit, Parīzes auto izstādē. Esmu pārliecināts, ka šodien mums ir iespēja ar inovāciju palīdzību atjaunot mīlestību pret šo automobili, tā modernismu un zīmolu. Mēs to darām, radot mītu – un 4L ir mīts. Tas ir viens no simboliskākajiem automobiļiem Renault vēsturē, tādēļ 4EVER Trophy ir Renault 4 moderna interpretācija. Turklāt tas mūs aizved elektriskā nākotnē," min Luka de Meo (Luca de Meo), Renault izpilddirektors. 

4EVER Trophy – ikona, kas pārtapusi par B segmenta SUV

Trīsdesmit gadus pēc ražošanas pārtraukšanas, Renault Parīzes auto izstādē atklāj ikonisko Renault 4 ar jaunāko elektrisko aprīkojumu – 4EVER Trophy. Šis izstāžu automobilis ir piedzīvojumu meklētājs, kas ir veltījums 4L Trophy labdarības rallija 25. gadadienai. Šis konceptauto ir priekšvēstnesis pilnībā elektriskajam B segmenta SUV, kas nonāks tirgū 2025. gadā, un tiks ražots Francijā, Mobēžas rūpnīcā.

R5 TURBO 3E ir radīts driftam

TURBO 3E ir pārsteidzošs, pilnībā elektrisks izstāžu auto, kas veidots driftošanai. Tas ir veltījums em Renault 5 modeļa leģendārajām sporta versijām em Renault 5 TURBO un em TURBO 2 šo auto 50. gadadienas svinību ietvaros. Jaunais veidols ar nodomu veidots īpaši krāšņs, un tā veiktspēja ir pirmklasīga – tas ir domāts priekam un izklaidei, savukārt NFT to ieved arī digitālajā pasaulē. em Renault zīmola stratēģijas viens no galvenajiem uzdevumiem ir C segmenta atjaunošana. Šo mērķi iemieso konceptautomobiļi, izstāžu auto un jaunie sērijveida modeļi zīmola stendā, parādot to, ka zīmols vairāk nekā jebkad koncentrējas uz inovācijām, vienlaikus saglabājot uzticību savai būtībai un izmantojot savas zināša nas par elektroautomobiļiem

Kangoo E-Tech Electric

25 gadus pēc em ludospace (transportlīdzeklis brīvā laika pavadīšanai) segmenta ieviešanas ar šī modeļa neatkārtojamo, praktisko dizainu, tostarp pašām pirmajām bīdāmajām sānu durvīm, em Renault Kangoo joprojām ir ārkārtīgi populārs un uzticīgs savai jaunatklājēja būtībai. Arī em Kangoo ir savs veiksmes stāsts – em Renault pārdevis 4 miljonus šī modeļa auto 50 valstīs visā pasaulē. Tajā ir labākais no abām pasaulēm – elegants un ietilpīgs auto ģimenēm un transportlīdzeklis profesionāļiem ar liela izmēra bagāžas nodalījumu un stabilu, izturīgu konstrukciju. Pēc nerimstošajiem uzlabojumiem un novatorisma šo gadu gaitā em Renault Kangoo tagad pirmo reizi vēsturē pieejams em E-Tech Electric versijā.

Jaunais Austral – augsto tehnoloģiju SUV – pirmo reizi tiek atklāts publikas apskatei

Jaunais Austral ir nākamais solis C segmenta apgūšanā, ko Renault uzsāka ar Arkana un Megane E-Tech Electric. Tā sportiskajā eksterjerā ir vairākas SUV raksturīgas iezīmes. Jaunajam Austral ir arī Esprit Alpine versija ar vēl sportiskāku izskatu.

Tajā izmantotas augstās tehnoloģijas un rūpīgi veidots dizains. Interjera dārgums – OpenR ekrāns – parāda vadības paneli, navigācijas un multimediju sistēmas, vienlaikus iekļaujot labākos Google pakalpojumus un lietotnes. Jaunais Austral ir ļoti mūsdienīgs – tajā ir 32 vadītāja atbalsta sistēmas (ADAS), Multi-Sense iestatījumi un 4Control Advanced Renault trešās paaudzes pilnpiedziņas sistēma. Tajā ir visas noderīgās, proaktīvās, intelektuālās, tehnoloģiskās funkcijas, kas uzlabo pasažieru komfortu, braukšanas prieku un drošību.

Pirmais Renault automobilis, kas tiks būvēts uz Alianses ietvaros izstrādātās trešās paaudzes CMF-CD platformas – jaunais Austral – ir aprīkots ar jaunāko, jaudīgāko un efektīvāko Full Hybrid E-Tech sistēmas versiju un diviem benzīna dzinējiem ar 48 V un 12 V Mild Hybrid. Klāstā pieejama dažādu elektromotoru izvēle, lai privātie klienti un uzņēmumi saviem autoparkiem varētu piemeklēt konkrētajām vajadzībām atbilstošāko.

Oficiālais avatārs RENO – Renault un Cerence kopdarbs

Renault un Cerence strādā kopā, veidojot nākamās paaudzes cilvēcisku, digitālu “otro pilotu”, lai sniegtu vienkāršotu, uzlabotu pieredzi pie elektroautomobiļu stūres.

Cerence un Renault apvieno spēkus, lai būtiski uzlabotu braukšanas pieredzi automobilī, izmantojot cilvēciska tipa mijiedarbību ar automobili, kas proaktīvi ievada klientu tehnoloģiskajās elektroauto zinībās – mācot, skaidrojot, vienkāršojot funkcijas.

Daži piemēri:

  • iepazīstināšana ar jaunajām automobiļa funkcijām (“ekskursija” ar gidu un sākotnējie iestatījumi);
  • maksimāla dažādo elektroautomobiļa uzlādes iespēju izmantošana;
  • noderīgu, intelektuālu funkciju piedāvāšana, piemēram, temperatūras vai pareizā braukšanas režīma ieteikšana atbilstošajos brīžos.

Jauno, cilvēcisko “otro pilotu” nodrošina Cerence palīgs, kas būs iekļauts OpenR Link intelektuālajā, savienotajā sistēmā, sākot ar Renault automobiļu nākamo paaudzi.

Scenic Vision

Renault Group, virzoties uz oglekļa dioksīda bilances neitralitāti Eiropā līdz 2040. gadam un pasaulē līdz 2050. gadam, Renault konferencē ChangeNOW, kas notika Parīzē, šī gada maijā atklāja savu konceptautomobili Scenic Vision. Tā iemieso Renault apņemšanos nodrošināt ilgtspējīgu attīstību un atspoguļo zīmola plānu neradīt oglekļa dioksīda emisijas visā produkta dzīves ciklā. Šim modelim pirmajam tiks izmantota jaunā pērļu baltā krāsa, ko nožāvē, izmantojot ultravioletās gaismas lampas, tā vietā, lai izmantotu infrasarkanos sildītājus, kas patērē daudz vairāk enerģijas, tādējādi ražošanas laikā enerģijas patēriņš tiks samazināts par 75%.

Kangoo Hippie Caviar Motel – elektriskais izstāžu automobilis, kas būvēts izklaidei

Parīzes auto izstādē Renault sāk otro cēlienu savā produktu stratēģijā brīvā laika automobiļiem – atklājot Kangoo Hippie Caviar Motel. Šis pārveidotais furgons, kas būvēts uz jaunā Kangoo L2 E-Tech Electric bāzes, ir mobils, daudzpusīgs mājoklis piedzīvojumu meklētājiem un sporta entuziastiem, kuriem patīk plašums un adrenalīns.

R5 Prototype – kur pagātne sastopas ar elektrisko nākotni.

Zīmola dvēsele rodama tā saknēs. Renault 5 Prototype ļaus Renault demokrātiskā veidā Eiropā ieviest elektroautomobiļus ar tā populārā, lakoniskā un uzpostā priekšgājēja avangardisku versiju. Renault 5 Prototype ir pievilcīgs, mazs pilsētas auto, kas vienu no Renault mūžīgi populārajiem modeļiem sagatavo nākotnei, piešķirot modernas nianses un padarot to 100% elektrisku.

Megane E-Tech Electric – jaunas paaudzes elektroauto

Jaunais Megane E-Tech Electric ir pirmais modelis Renault elektrautomobiļu “2.0 paaudzē” un jauna fāze elektrautomobiļu revolūcijā, kas aizsākās vairāk nekā pirms desmit gadiem. Tas ir pirmais Renault automobilis, ar kuru tas atjauno savas pozīcijas C segmentā.

PAR RENAULT

Renault – vēsturisks mobilitātes zīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājis inovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault ir uzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uz konkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tā mērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijas mobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās.