PARĪZES AUTO IZSTĀDE – IKONAS ATDZIMŠANA / RENAULT NORDE / Jaunumi

PARĪZES AUTO IZSTĀDE – IKONAS ATDZIMŠANA

89. PARĪZES AUTO IZSTĀDĒ 17. OKTOBRĪ RENAULT ATKLĀS JAUNU, MODERNU VELTĪJUMU IKONISKAJAM RENAULT 4

Trīsdesmit gadus pēc tā ražošanas pārtraukšanas Renault varēs izbaudīt mirkli, kad 2022. gada Parīzes auto izstādē tiks atklāts starptautiski pazīstamais un atzītais Renault 4 jaunā veidolā.

 

Dizaineru komanda Žila Vidāla (Gilles Vidal), Renault dizaina nodaļas vicepredzidenta, vadībā ikoniskajam modelim, kas atstājis iespaidu uz pasauli pagājušā gadsimta 60. – 80. gados, piešķīrusi modernu dzirksti. Šis izstāžu automobilis radīs rezonansi arī jaunāko paaudžu vidū, svinot 4L Trophy labdarības rallija 25. gadadienu.

Interesenti ir laipni gaidīti Renault preses konferencē, ko 17. oktobrī 9:00 sniegs Luka de Meo (Luca de Meo), Renault Group un Renault zīmola izpilddirektors (Renault stendā, 6. zālē).

Konferenci varēs vērot arī tiešsaistē https://events.renault.com/en/.

PAR RENAULT

Renault – vēsturisks mobilitātes zīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājis inovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault ir uzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uz konkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tā mērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijas mobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās.