JAUNAIS RENAULT CLIO – STANDARTA APRĪKOJUMS DAUDZPUSĪGAJOS PILSĒTAS AUTOMOBIĻOS AICINA BAUDĪT JAUNU STILU / RENAULT NORDE / Jaunumi

JAUNAIS RENAULT CLIO – STANDARTA APRĪKOJUMS DAUDZPUSĪGAJOS PILSĒTAS AUTOMOBIĻOS AICINA BAUDĪT JAUNU STILU

Renault Clio ir bijis ārkārtīgi populārs visu laiku kopš tā izlaišanas 1990. gadā – līdz šim visā pasaulē pārdoti 16 miljoni šo automobiļu! Tas tiek dēvēts par Francijas iecienītāko auto, kļuvis par pārdotāko automobili starptautiskajos tirgos un ieguvis divas Gada auto godalgas Eiropā. Piecās paaudzēs Clio ir bijis viens no spilgtākajiem pilsētas auto simboliem tirgū.

Tagad auto ir ieguvis jaunu seju, ar jaunākajām revolucionārajām tehnoloģijām izcili parādot Renault  zīmola New Wave  būtību. Jaunais dizains ir vēl pievilcīgāks un elegantāks; stilīgais, izteiksmīgais interjers iepazīstina ar zīmola jauno dizaina valodu. Jaunā, tehniskā priekšdaļa izstaro sparu, lukturu gaismas paraksts ir pilnībā pārveidots un pauž zīmola identitāti, savukārt jaunās, nospriegotās, precīzās un efektīvās līnijas piešķir satriecošu raksturu, auto padarot par spilgtu statusa simbolu ar emocionālāku niansi.

Jaunais Clio  ir papildināts ar jaunām tehnoloģijām, tostarp, visās aprīkojuma klasēs iekļaujot digitālo vadības paneli. Tam ir plašāka piedziņas variantu izvēle nekā jebkuram citam automobilim šajā kategorijā, lai ikviens varētu izvēlēties konfigurāciju, kas vislabāk atbilst viņa vajadzībām. Spilgtākais piemērs šajā klāstā ir 145 ZS E-Tech Full Hybrid, kurā patīkama braukšana apvienota ar taupīgumu.

Jaunais Clio būs pieejams dažādos aprīkojuma variantos, ieskaitot jauno Esprit Alpine. Tas automobilim piešķir unikālu, sportisku, tehnoloģisku un pirmšķirīgu izskatu, intensīvāku tēlu un pauž visu, kas ietverts Renaulution stratēģiskā plāna principos.