RENAULT DODAS PILNĀ ĀTRUMĀ UZ PRIEKŠU AR ELEKTRIFICĒJOŠU IZSTĀŽU AUTOMOBILI / RENAULT NORDE / Jaunumi

RENAULT DODAS PILNĀ ĀTRUMĀ UZ PRIEKŠU AR ELEKTRIFICĒJOŠU IZSTĀŽU AUTOMOBILI

R5 50. GADADIENAS SVINĪBU IETVAROS RENAULT DRĪZUMĀ ATKLĀS JAUNU IZSTĀŽU AUTOMOBILI, KURŠ IR MŪSDIENĪGS VELTĪJUMS ŠĪ MODEĻA LEĢENDĀRĀKAJĀM SPORTA VERSIJĀM. 

Šai fantastiskajai 100% elektriskajai interpretācijai iedvesma gūta videospēļu pasaulē, kurā apvienots krāšņums un efektivitāte augstā līmenī. Renault savu jauno izstāžu automobili atklās tiešsaistē 2022. gada 22. septembrī.

Pēc tam šis izstāžu automobilis būs apskatāms pasākumā Chantilly Arts & Elegance Richard Mille 24. un 25. septembrī, kā arī tiks izstādīts 2022. gada Parīzes auto izstādē, kas sāksies 17. oktobrī.


 

PAR RENAULT

Renault – vēsturisks mobilitātes zīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājis inovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault ir uzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uz konkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tā mērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijas mobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās.